Tarieven

Proefles windsurfen: €30,- 

Proefles windsurfen inclusief wetsuit en schoentjes.
Met deze proefles kan je eenmalig mee surfen met de reguliere les.
Bij drie aanmeldingen is het mogelijk om een eigen (prive) proefles te boeken. Bij aanschaf van dit product dien je zelf een online reserveringen te plaatsen, of contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Drie keer introductie kaart €60,-

3 introductie lessen voor de reguliere windsurf weekenden.
Met deze introductie kaart kan een persoon drie keer mee surfen tijdens een reguliere windsurfles in het weekend. De kaart is bedoeld om kennis te maken met de windsurfclub en kan eenmalig aangeschaft worden. Met de drie krediet punten dien je zelf de reserveringen maken.

Dit is exclusief wetsuit, schoentjes of zwemvest. Deze kan je zelf meenemen of apart reserveren.

Contributie per jaar met eigen surfspullen €150,- 

Contributie voor het surfseizoen 2021 voor surfers die een eigen windsurfset hebben.
Deze contributie geldt voor alle reguliere windsurflessen die in het weekend worden aangeboden. De contributie geld niet voor evenementen, uitjes of surfen op andere locaties.

Bij aanschaf van dit product hoef je geen online reserveringen te plaatsen! Bij een aanmelding later in het seizoen zal het tarief aangepast worden.

Contributie per jaar zonder eigen surfspullen €225,-

Contributie zonder eigen windsurfset voor het surfseizoen 2021.
Deze contributie geld voor alle reguliere windsurflessen die in het weekend worden aangeboden. De contributie geld niet voor evenementen, uitjes of surfen op andere locaties.

Bij aanschaf van dit product hoef je geen online reserveringen te plaatsen! Bij een aanmelding later in het seizoen zal het tarief aangepast worden. 

Wetsuit en schoentjes €10,- 

Huur van een wetsuit met schoentjes (schoentjes zijn verplicht).
Deze wetsuits zijn van Cnossen Leekstermeer en kunnen ook via hun website gehuurd worden.

Alle lessen zijn 1,5 uur. Wij werken met een windsurf contributie per seizoen. Als u later in het seizoen zich aan wilt melden zal het tarief aangepast worden.

Betalingen verlopen via de penningmeester.